Voor wie

Ouder; ook niet-biologisch

Loop je tegen een probleem aan in de opvoeding van je kind ook als adoptie of stiefouder? Dan kan een traject bij een Kindertolk van grote meerwaarde zijn.

Boodschap van je kind

Als iets je raakt in deze soms lastige situatie zit er altijd een boodschap achter. Ik vertaal het met liefde voor je. Laat je verwonderen door de boodschap van je kind!

Professional

Je bent professional in het onderwijs, kinderopvang of jeugdzorg. Er zijn kinderen die jou als professional diep raken. Mogelijk zijn dit terugkerende thema’s waar jij de vinger niet op kunt leggen.

Spiegelen

Als leerkracht en intern begeleider ben ik zelf meerdere malen tegen dit fenomeen aan gelopen. Pas toen ik begreep waarom deze terugkerende thema’s mijn pad kruisten,  zelfonderzoek deed, in de spiegel keek en dit erkende ontstond er een doorbraak in het contact met het kind. Ben jij bereid om in die liefdevolle spiegel te kijken om je zo als professional verder te ontwikkelen? Opdat er meer verbinding is met kinderen? Ik help je graag, ga je mee op reis?  Je mag jouw weg lopen!

Zorgboerderijen

Een uniek concept; Kindertolktrajecten op jouw zorgboerderij! Om ouders en kinderen te ontzorgen en te helpen naar meer balans in hun gezin.

Kindertolktraject

Wanneer kinderen bij jullie op de zorgboerderij verblijven (als dagdeel of logeeropvang) ouders de mogelijkheid bieden een kindertolktraject te volgen. Laagdrempelig, meestal maximaal 2 gesprekken. Combineerbaar met het halen en brengen van hun kind. Het enige wat nodig is, is een aparte ruimte voor de gesprekken. Door mijn uitgebreide kennis omtrent ontwikkeling die niet standaard verloopt en als ervaringsdeskundige moeder is dit van grote meerwaarde voor de doelgroep. Neem contact op bij interesse en een mogelijke samenwerking.

Directies, besturen in onderwijs, kinderopvang en jeugdzorg

Soms past een standaard nascholingstraject niet bij uw school of visie of is er op een bepaald moment iets anders nodig.

Zichtbaar maken

Nascholing is meer dan ‘leren’ op de traditionele manier. Hoe waardevol is leren over onszelf en welk effect heeft dit op ons als professional in het werken met kinderen? Ik kan uit volle overtuiging zeggen; heel veel! Mijn introspectie heeft mij als professional meer gebracht dan al mijn traditionele opleidingen bij elkaar. Ik help graag om door middel van het verhaal van het kind zichtbaar te maken wat nog niet gezien wordt. Nieuwsgierig naar wat ik binnen uw organisatie kan betekenen? Neem contact op voor een oriënterend gesprek.