Kindertolk

Wat is het

De PresentChild®-methodiek is ontwikkeld door Janita Venema. Deze methodiek zorgt ervoor dat het verhaal van je kind de oplossing wordt voor het probleem waar jij als ouder mee worstelt.

Als Kindertolk® geef ik woorden aan die boodschap die nog niet gehoord wordt en jou als ouder laat stralen in je zijn. Daardoor ontstaat er weer de verbinding tussen jou en je kind.

Het traject

Het kindertolk ® traject bestaat uit 3 afspraken en een uitwerking van de vertaling. Middels een korte telefonische kennismaking kijken we samen of deze methode passend is bij en voor jou.

Het traject bestaat uit:

  • intakegesprek
  • de vertaling van het verhaal van jouw kind (dit werk ik als kindertolk uit)
  • terugkoppelingsgesprek (hier geef ik de vertaling terug aan de ouder)
  • follow-up gesprek

Tijdens het intakegesprek schrijf ik alles letterlijk op wat jij vertelt. Bij dit gesprek stel ik een aantal vragen waardoor er een zo compleet mogelijk verhaal ontstaat over het probleem waar jij als ouder tegenaan loopt.

Vertaling

Tijdens het terugkoppelingsgesprek geef ik je de boodschap van jouw kind terug. Na een aantal weken vindt er een follow-up gesprek plaats Het kan zijn dat de follow-up niet voldoende is; dan kunnen we naar behoefte meerdere sessie inplannen.

Voor meer informatie over de methode PresentChild®-methode kun je informatie vinden op de website www.presentchild.com.